Som Norges ledende aktør innen betongpumping leverer vi betongpumpetjenester og pumpeløsninger til alle typer bygg og anlegg. Med 30 års erfaring har vi opparbeidet oss den nødvendige kunnskap og kompetanse som kreves for at du som kunde er sikret korrekt leveranse til avtalt tid og pris.

Vi jobber mot bedrifts- og privatmarkedet, med oppdrag i alle størrelser. Vi har Norges største utvalg av betongpumper, vi disponerer 11 pumpemixere, 33 betongpumper og 3 trommelbiler. Med vår nye slangepumpe kan vi utføre betongpumping opp mot 500 meter. Vi dekker hele Østlandet i våre oppdrag, og har betongpumper lokalisert i alle fylkene på stor-Østlandet. Se avdelingsinformasjon for mer informasjon.

Som totalleverandør av alle tjenester innen ferdigbetong kan vi tilby:

Utleie av betongpumper / tårnpumper

Stasjonære betongpumper

Pumpemixere

Betongtransport

Gulvstøping

Ferdigbetong

Tjenester til privatmarkedet

Vi etterkommer alle tenkelige behov og etterstreber en god dialog underveis, uavhengig av hvilken utfordring du har innen betongarbeid er vi sikre på at vi kan levere den løsningen du trenger for å bli en 100 prosent fornøyd kunde. Vår moderne maskinpark er din trygghet for å få garantert best mulig løsning til din utfordring.

Har du spørsmål rundt hvordan vi kan løse din utfordring innen betongarbeid kan du kontakte oss på telefon 22 78 71 00 eller ved å sende oss en forespørsel. Hos oss er ingen oppdrag for store eller for små, og vi garanterer at du som kunde får svarene du trenger for å få løst din utfordring på best mulig måte.